Drogi gościu, serdecznie witamy na stronie: Forum Legenda: Wojna Smoków. Jeśli są to pierwsze odwiedziny tej strony, zapoznaj się z Pomocą. Dowiesz się, jak korzystać z tej strony. Oprócz tego musisz się zarejestrować, żeby móc korzystać ze wszystkich funkcji tej strony. Skorzystaj z formularza rejestracji, żeby się zarejestrować lub zapoznaj się dokładnie z procesem rejestracji. Jeśli dokonałeś już rejestracji, możesz się tu zalogować.
Konkurs WOD - uwagi i opinie

Konkurs ten, który mam nadzieję przypadnie Wam do gustu odbywać się będzie cyklicznie.

Post był już redagowany 7, ostatnio przez »wojciechjel« (19. sierpień 2014, 20:39)

Post był już redagowany 2, ostatnio przez »wojciechjel« (18. sierpień 2014, 20:59)
Pomiń wiadomości o użytkowniku
Miejsce zamieszkania: Posiadłość w Królewskim Grobowcu
Zawód: Zielarz/Alchemik/Uzdrowiciel
konkurswod@gmail.com - to jest jakiś prywatny mail, chciałabym wiedzieć czy nasze maile będą bezpieczne, co z ochrona danych - część z graczy pewnie użyje maili na których loguje się do gry. Ja np musiałam podpisywać realnie zobowiązanie o zachowaniu tajemnicy przysłane mi przez Administracje gry - czy to samo zrobił właścicle tego maila ? w dodatku anonimowy ?

Od tej pory proszę skupić się na konkursie i nie łamać punktu 2. Pretensje/porady/pytania proszę kierować do mnie w wiadomościach prywatnych.
Konkurs jest organizowany pierwszy raz, został zatwierdzony przez Administracje. Po za tym e-mail został stworzony specjalnie na potrzeby eventu, dostęp do niego mamy tylko ja i wojciechjel, po co nam udostępnianie informacji -,-
Od tej pory proszę skupić się na konkursie i nie łamać punktu 2. Pretensje/porady/pytania proszę kierować do mnie w wiadomościach prywatnych.
a niby dlaczego jakiś zwykly gracz pierwszy z brzegu ma miec dostęp do adresów email graczy??
może jeszcze hasło i login do legendy mamy podać?
kant jak nic, nie dajcie sie wykiwać, szczegolnie ze nagroda nie warta ryzyka.
to moze ja tez konkurs zrobie podajcie mi nr kart kredytowych na maila do ktorego dostep bede miał tylko ja i jeszcze jakiś gracz, weźcie sie za ucziwe granie a nie graczy naciagacie

Be_Happy, login do Legendy to przeciez email...
no wlasnie , a ilu graczy własnie z tego maila weźmie udział w konkursie, nie każdy uważa i zakłada różne maile na różne okazje. i już jakaś liria i inny wojciech ma nasz login, za co za pare elek ze skrzynek?, bez jaj chca nas oskubac to niech sie bardziej postarają

Założenie nowego emaila - 5min z lagami. Konkurs będzie powtarzany co 2tyg więc nie jest stratą czasu założenie nowego.
Nie chcesz udziału - nie bierz. Nikt Cię nie zmusza

Pozdrawiam